AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

HOE BOEK IK EEN CLOWN?

Een clown boeken is simpel. U kunt in de lijst (links) clowns bekijken uit verschillende plaatsen. Kijk goed wat het kost om een clown voor bijvoorbeeld 1 uur op een kinderfeestje te laten optreden - vergeet de reiskosten niet. Vul het optieformulier in - klik hiervoor op de link naast het plaatje van de clown. Geef uw voorkeur aan op het optieformulier en vergeet niet om alternatieve clown(s) te selecteren omdat niet alle clowns altijd beschikbaar zijn en vul alle gegevens in. De clown(s) zullen vandaag of uiterlijk morgen contact met u opnemen.


KINDERFEESTJE THUIS, BALLONNENCLOWN OF KINDERSHOW?

Een clown is ideaal voor een kinderfeestje thuis - de clown maakt ballonfiguren en kan daarnaast vaak ook nog goochelen, knutselen, jongleren of schminken. Een kinderfeestje thuis is meestal voor een verjaardagsfeest. Voor bedrijven, bruiloften en scholen kunt u een ballonnenclown inhuren – deze is meestal wat duurder dan voor een kinderfeestje thuis. Een kindershow wordt vaak door bedrijven geboekt voor speciale gelegenheden waarbij de clown groepen kinderen moet entertainen van 100 of meer - hier zit ook een ander prijskaartje aan vast.


OPTIES EN BOEKINGEN

Als u het optieformulier heeft ingevuld (en verzonden), worden er automatisch opties geplaatst op de clown(s). Een optie verplicht u tot niets. Indien een clown beschikbaar is zal deze contact met u opnemen, anders ontvangt u een e-mail van de clown dat hij niet meer beschikbaar is. Pas als u definitieve afspraken met de clown hebt gemaakt is de boeking rond.

PRIJZEN

Prijzen voor kinderfeestjes zijn inclusief btw. Prijzen voor bedrijven zijn exclusief 6% btw.

BETALING

Particulieren kunnen meestal op de dag van optreden contant afrekenen met de clown. Bedrijven kunnen er natuurlijk voor kiezen om van de clown een factuur te ontvangen en het bedrag over te maken. Alles omtrent betaling bespreekt u met de clown zelf.


WAAROM VIA ALLE CLOWNS.NL?

Bureaus hebben meestal een goede selectie clowns op één site staan waarvan optredens in het verleden hebben bewezen dat de clown qua prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed is en klanten altijd tevreden zijn. Iedere clown vindt zichzelf natuurlijk geweldig dus u zult nooit 100% zeker weten of u een 'betrouwbare' meting van kwaliteiten zult krijgen als u het aan de artiest rechtstreeks vraagt. Daarnaast kunnen bureaus snel inspringen op het moment dat een clown op het laatste moment niet kan optreden en voor vervanging zorgen dmv hun uitgebreide bestand. Ook kunnen clowns veel meer optredens krijgen als voor hun op vele manieren breed geadverteerd wordt.


VEEL VOORKOMENDE VRAGEN (EN ANTWOORDEN)

V: Wij willen alleen een clown voor 1 uur voor een kinderfeestje.
A: Een clown die uitsluitend ballonnenclown is kunt u niet boeken voor een klein kinderfeestje thuis.

V: Het optieformulier is verdwenen.
A: Waarschijnlijk zit deze nu achter een andere pagina. Oplossing: verklein de huidige pagina of kijk onderin het scherm op de werkbalk en selecteer het Optieformulier.Bekijk ook clowns in andere provincies:

NOORD-HOLLAND ZUID-HOLLAND NOORD-BRABANT UTRECHT GELDERLAND FLEVOLAND LIMBURG OVERIJSSEL FRIESLAND DRENTHE GRONINGEN ZEELAND


Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl