AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN WEERT

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR

PRIJS: vanaf
REISKOSTEN: 0,25 per km berekend vanaf Weert

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS:
EXTRA UUR:
Goochel & Jongleer Clown

Clown Weert is een jonge frisse clown die met zijn vrolijkheid, energie en orginaliteit zorgt voor een onvergetelijk feestje. Naast het maken van ballonnencreaties, speelt hij in een vet gave interactieve kindershow en is dol op dansen, zingen en toveren. Helemaal niets is te gek! Voor elke evenement heeft Clown Royco een passend programma, het is zelfs mogelijk om een programma op maat te maken.

Ballonnen Clown

Tijdens grote en kleine feesten en evenementen loopt Clown Weert rond tussen het publiek met een koffertje helemaal vol met ballonnen.


Zingende Clown

Gewapend met zijn geluidsbox verschijnt deze muzikale clown overal wanneer het hem uitkomt, zolang het maar gezellig is.


Of het nu gaat om een kinderfeestje, communie, bruiloft, familiefeest of babyborrel, Clown Weert zorgt voor top vermaak voor jong en oud!


Kinderfeestjes en Familiefeesten

Feestje? Clown Royco vindt het geweldig om op alle soorten feestjes te komen Royco maakt voor alle kinderen de meest te gekke ballonfiguren.


Swing Sint Show

Clown Weert in een spectaculaire Sinterklaasshow voor uw Sinterklaasfeest als voorprogramma op de komst van Sinterklaas. Voor meer info over de prijzen klik hier


Promotie Clown

Geef uw promotionele activiteiten net dat beetje extra! Clown Royco kan al uw promotionele activiteiten op originele wijze ondersteunen.


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Weert Limburg - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl