AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN SITTARD

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 210
REISKOSTEN: 0,30 per km berekend vanaf Echt

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 210
EXTRA UUR: 50
KINDERFEESTJE:

Deze clown op je feest is dolle pret. Hij maakt prachtige ballonfiguren - vliegtuigen, teddyberen, vlinders, reuze helicopters, inktvissen en nog veel meer. En iedereen mag het ook zelf eens proberen om een figuurtje te maken! De clown legt precies uit hoe het moet. Tussendoor vertoont hij ook nog een aantal verrassende goocheltrucs. Voor de jarige heeft hij altijd nog iets speciaals, maar wat dat is....blijft nog even geheim.


BALLONNENCLOWN:

In razend tempo maakt deze ondeugende clown allerlei wonderlijke ballonfiguren en deelt ze uit aan groot en klein. Op verzoek kan er met speciale kleuren worden gewerkt die bijvoorbeeld in uw bedrijfslogo voorkomen. Deze worden dan verwerkt in verschillende figuren.


REACTIES VAN KLANTEN

Wij zij heel erg tevreden over het optreden van onze kerstkabouter, ondanks dat het optreden voor alleen maar een volwassen publiek was, wist hij iedereen geweldig te vermaken met zijn leuke ballonnen spel en goed in te haken op alle opmerkingen. Alleen maar lof we hebben een geweldige avond gehad en dit was ook aan hem te danken. Bedankt namens alle mensen van ENRAF-NONIUS te Echt."
19 december 2012 - mevrouw Vinken

Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Sittard Limburg - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl