AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN HILVERSUM

 

KINDERFEESTJE THUIS 60 MIN
PRIJS: € 140
REISKOSTEN: in overleg

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: € 140
EXTRA UUR: € 60
Clown Hilversum reist door heel Nederland naar uw kinderfeest, evenement, opendag of jubileum.

Kinderfeestjes

Clown Hilversum is een échte ballonnenclown. Geen saaie hondjes en zwaarden bij Clown Hilversum, maar leuke en originele creaties welke absoluut in de smaak zullen vallen op ieder kinderfeest. Clown Hilversum biedt een totaal pakket van 1 uur, waarin hij alle kinderen op het kinderfeest (15 kinderen en meer in overleg) voorziet van een prachtige ballon. Dit gaat gepaard met veel grappen en kleine acts zoals het vouwen van een ballon achter zijn rug en komische intermezzo's.

Ballonnenclown Hilversum vanaf 1 uur

Clown Hilversum maakt de bekende en minder bekende figuren met zijn ballonnen. Zowel geschikt voor feestjes als promotie voor uw bedrijf. Soms maakt hij figuren van wel meer dan 1 meter hoog!


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Hilversum Noord-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl