AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN DIEMEN

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: € 165
REISKOSTEN: € 0,25 per km berekend vanaf Diemen

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: € 165
EXTRA UUR: € 90
Een Groot Feest
Deze leuke meisjes clown uit Diemen maakt alle dagen van de week zelfs van de kleinste partijtjes één groot feest! In het programma zit een show, schminck en ballonnen. Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen uitgebreid, toegevoegd of weggelaten worden.

Goochelen
Clown Diemen kan grappig goochelen. Stoute boeken en andere spullen en dingen die zomaar verdwijnen of tevoorschijn komen zijn aan de orde van de dag. De kinderen kunnen regelmatig een handje helpen als ze het leuk vinden.

Schminken
Schmincken kan Clown Diemen heel erg goed. De mooiste vlinders, tijgers, supermannen en discogezichten maakt zij in een handomdraai.

Glittertattoos zijn heel hip en ook leuk voor de grote kinderen tot 100 jaar.

Ballonnen
Clown Diemen is gek op ballonnen vouwen. Zij maakt zonder moeite voor iedereen een ballonbeestje of andere ballonfiguren.

De minidisco met superdisco lichten en de leukste kindermuziek is altijd top! Deze clown laat precies zien hoe je op de liedjes dansen moet.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl