AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN AMSTERDAM

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 150
meerprijs half uur is 50

REISKOSTEN: 0,25 per km berekend vanaf Koog a/d Zaan

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 150
EXTRA UUR: 99
Deze clown kan op uw feest goochelen, ballonnen maken, poppenkast spelen, schminken, liedjes zingen en hl veel pret maken. U kunt hem boeken als clown of als Piraat Vissegraat.

Met zijn eigenwijze soepkip Flip, neemt Piraat Vissegraat je mee op avontuur. Bij een verjaardag neemt de piraat een kado mee voor de jarige.

Piraat Vissegraat leest spannende verhalen voor, geeft daarna een grote piratenquiz en doet verschillende piratenspellen met de kinderen. Bijvoorbeeld 'schipbreukelingen en haaien'.

Piraat Vissegraat heeft een rare toverschatkist gevonden. Hierin zitten verschillende goochelspullen zoals een magisch kleurboek en een verdwijnzak. Piraat Vissegraat laat dingen verdwijnen en weer verschijnen. Of hij laat een bol zweven. In de toverschatkist zitten ook ballonnen. Hiervan maakt Piraat Vissegraat zwaarden, papegaaien, hondjes, bloemetjes, enz.

Aan het eind van z'n bezoek worden er nog leuke liedjes gezongen met gebaren. Al met al wordt een feest met Piraat Vissegraat een feest om nooit te vergeten.


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een hele gezellige clown, de kinderen hebben er van genoten. Bedankt." mevrouw c.v/d graaf - 25 november 2012


"Clown Amsterdam heeft gisteren ons sinterklaasfeest opgevrolijkt. Ondanks dat de programma's een beetje door elkaar liepen (de sint kwam iets eerder dan gepland) heeft hij er een feestelijke draai aan gegeven. Top en nog bedankt, de kinderen hebben erg gelachen." Irma de Weerd - 21 november 2012


"Hij was geweldig, kinderen en wij als ouders hebben een geweldige verjaardag gehad, mede dankzij clown/piraat Amsterdam. Meerdere kinderen vroegen na afloop of de Piraat ook op hun feestje wilde komen. Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen voor iedereen." Joost raessens - 21 maart 2012


"Wij vonden Clown Amsterdam uitstekend. Was op tijd, hield zich aan gemaakte afspraken, maar bovenal was hij in staat de kinderen te vermaken. Als we volgend jaar weer een clown nodig hebben dan zal ik zeker weer een beroep op hem doen!" Ruud Noor (Defensie Personele Diensten) - 27 november 2010


"Clown Amsterdam heeft het feest van Diana een spetterende finale gegeven waar alle vriendjes en vriendinnen nog steeds over spreken. Ontzettend gezellig en een hele leuke show! Clown Amsterdam heel hartelijke dank, we zullen het niet vergeten. Je hebt de jarige en alle aanwezigen heel blij gemaakt. BEDANKT!" Norbert Ruiter - 07 juli 2010


"Het was geweldig. De kinderen hadden erg veel lol en de clown had al snel de kids om zich heen hangen. Zelf mijn zoon (die en beetje bang was) had hij al snel voor zich gewonnen. Heel erg bedankt voor de leuke middag!!! Hij is echt heel erg goed met kinderen en maakt er een geweldig feest van. Wat ons betreft zeker tot een volgende keer!" lieve groetjes van Patrick, Joke, Jayden en Dylan - zondag 27 juni 2010


"Wij hadden voor onze bruiloft Piraat Vissegraat gevraagd. De kinderen hebben z genoten van zijn optreden dat zij aan ons vroegen wanneer we weer gaan trouwen!! Ontzettend bedankt. Dikke kus Marco & Chantal Steenis - 24 juni 2010


"Clown Amsterdam was een doorslaand succes, hij deed het van het begin tot eind super. De kinderen waren helemaal door het dolle heen. Hartstikke bedankt." 29 mei 2010 - heer boelens


"Geweldig! De kinderen hebben genoten! een aanbeveling."
mevrouw Flores - 17 april 2010


"Het was groot feest, alle kinderen stonden met hun neuzen al voor het raam geplakt in hun piratenpakken toen piraat Vissegraat opdook. Ze hebben het allmaal erg naar hun zin gehad en af en toe de piraat ook in de maling genomen :-) Wat een entertainer! Leuke verhalen en spelletjes en dansjes. En met 11 jongens en 1 meid was het superdruk, maar dat kan piraat Vissegraat makkelijk aan, echt een aanrader!"
mevrouw Scorsolini - 27 januari 2010


"De clown uit amsterdam heeft het hart van mijn zoon veroverd. Door zijn vriendelijke uitstraling en interactie met de kinderen wist hij met gemak de kinderen aan zich te binden. Zeker voor herhaling vatbaar." Lieke van Erp - 06 december 2009


"De miraculeuze Piraat Vissegraat wist binnen luttele minuten de harten van alle aanwezige kinderen definitief te enteren... n het hart van n van de aanwezige dames. Van haar hebben we tot op heden niets meer vernomen, maar de herinnering aan een geweldig optreden is er niet minder om!"
Jan Huijsmans - 11 november 2009


"Piraat Vissegraat was ht succes op het piraten verjaardagsfeestje van onze zoon Vic (5). De liedjes en dansjes, het haaien- en zwaardenspel, de schatkaart en de balonnen aan het eind, piraat Vissegraat kan het allemaal!"
Petra Kloren - juni 2009


"Bereleuk kinderfeestje gehad met Clown Amsterdam. Kinderen hebben genoten van zijn gevarieerde programma met spelletjes, muziek en dansjes, goochelkunstjes en ballonvouwen. Hij was heel enthousiast, geduldig en kon zich supergoed inleven in de gevoelens van kinderen om een gezellige en ontspannen sfeer te creren. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen!" nogmaals bedankt!
Nelle - 15 mei 2009


"Gelukkig konden we nog op tijd een clown vinden, en wt voor een! Dat je een spaarvarken hebt omgegooid rekenen we je absoluut niet aan, het belangrijkste is dat de kinderen een hartstikke leuke middag hebben gehad en hier ben je helemaal in geslaagd!! Namens mijn vrouw en mijzelf enorm bedankt!
Rene Hoofddorp - 9 april 2009


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Amsterdam Noord-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl