AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN ALKMAAR

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: € 175
REISKOSTEN: € 0,30 per km berekend vanaf Markenbinnen

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: € 175
EXTRA UUR: € 125
Deze clown is niet zo maar een clown. Dit is een echte steltenclown. En hij is altijd in de stemming voor een feestje! Wilt u hem boeken voor een kinderfeestje, dan heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden:

Discofeestje
Een vet, mega, tof, te gek discofeest met echte kinderdisco dansjes! Hierbij worden de dansjes voorgedaan door een swingende disco clown, zodat de kinderen alle pasjes goed na kunnen doen. Aansluitend ballon modelleren zodat ieder kind ook een mooi ballonfiguurtje mee naar huis kan nemen.


Levend sprookje
Een sprookjesboek komt tot leven, waarbij de kinderen zelf alle rollen in vervulling nemen. Dit toneelstukje wordt begeleid door een clown die zo nu en dan wel wat hulp van de kinderen kan gebruiken. Aansluitend ballon modelleren zodat ieder kind ook een mooi ballonfiguurtje mee naar huis kunnen nemen.


Reuze clown
Deze reuze clown voor groots plezier is van ver te zien. De kinderen kijken vol verbazing en enthousiasme naar de grootste clown ter wereld, die boven de hoofden van de grootste papa's en mama’s de meest bijzondere ballonfiguren maakt.

De reuze clown kunt u alleen boeken wanneer het feestje buiten is of met een minimale plafondhoogte van 3.2 meter. Er dient bovendien een harde ondergrond aanwezig te zijn.


Steltenartiest
Bent u op zoek naar een steltenartiest die zijn publiek echt weet te bereiken? Dan zit u hier goed.

U kunt steltenclown Alkmaar ook inzetten om ballonfiguren te maken.

Onze steltloper heeft diverse kostuums, hij kan zich zo omtoveren tot een:

• cowboy
• indiaan
• gala loper
• glitterpak
• boef
• of wat u ook maar van hem wenst

Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Alkmaar Noord-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl